RUBICO

Quality first.

O nas

Naše osnovno vodilo je kvaliteta in prepričani smo, da boste z nakupom kateregakoli izdelka iz našega prodajnega programa resnično zadovoljni. Vabimo vas, da nas preizkusite!
Nahajamo se v Celju, kjer se že več kot 25 let ukvarjamo s prodajo uveljavljenih blagovnih znamk. Med najpomembnejšimi so Campingaz, Fissler, Berkel in Brabantia.
Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, prijaznost in zanesljivost!

Blagovne znamke


NA PROSTEM


CAMPINGAZ® – več kot 60 let izkušenjCampingaz® slovenskim kupcem ni potrebno posebej predstavljati, saj je na našem trgu prisoten že več kot 27 let. Navdušuje predvsem ljubitelje preživljanja časa na prostem - na domačem vrtu, izletih v naravo ali dopustovanju v kampu. Njihovi izdelki so varni in zanesljivi, zato vas ne bodo razočarali, tudi ko jih boste skozi dolga leta uporabljali znova in znova. Med njimi zasedajo prav posebno mesto plinski žari, ki jih odlikujejo sodoben dizajn, kvalitetna izdelava in enostavna uporaba. Če žar Campingaz® še ne stoji na vašem vrtu, je čas, da ga preizkusite.
SEVYLOR® – original od 1948Vas je že kdaj zamikalo, da bi jutro preživeli v čolnu in veslali po reki, jezeru ali mirnem morskem zalivu? Sanje lahko uresničite, napihljivi kajaki in čolni Sevylor® so lepi, narejeni iz kakovostnih materialov in enostavni za upravljanje. Vabijo nas, da se rekreiramo na prostem in se ob tem še prijetno zabavamo. Za Sevylor® je zabava resna stvar!

COLEMAN® – 100 let zaupanjaS šotori in spalnimi vrečami Coleman® je spanje v naravi udobno in enostavno. Lahko jim zaupate, saj ponujajo izdelke najvišje kakovosti - uporabljajo najboljše materiale in vedno znova presenečajo z inovativnimi rešitvami. Pri tem koristijo izkušnje, nabrane skozi celo stoletje. Coleman® šotori in spalne vreče so primerni tako za družinske počitnice ob morju kot za raziskovalne pohode po Arktiki.DOMA


FISSLER® – tradicija, dolga več kot 160 letS posodo Fissler® vam bo zagotovo uspelo! Narejena je iz najkvalitetnejšega nerjavečega jekla, ponaša se z dnom, obogatenim z debelo plastjo aluminija, ki zagotavlja, da se toplota pri segrevanju enakomerno porazdeli po vsej posodi. Tudi jedi ostanejo v njej tople še dolgo po tem, ko smo izklopili vir energije. Ročaji so na posodo pritrjeni tako, da se grejejo bistveno manj, kot ostali deli posode, njihova oblika pa omogoča dober in varen oprijem. Fissler® je začetnik serijske proizvodnje loncev na pritisk. Kuhanje v loncu na pritisk ne pomeni le velikega prihranka časa in energije, ampak predvsem zdravo kuhanje, saj živila pod pritiskom ohranijo več hranljivih snovi, vitaminov in mineralov. Njihovo ponudbo zaokrožajo tudi imenitne ponve in pekači.

NA ZALOGI REZERVNI DELI ZA VSE MODELE LONCEV NA PRITISK FISSLER®

BRABANTIA® - narejena za bivanje


Brabanita® je inovativno nizozemsko podjetje, ki proizvaja uporabne izdelke za dom, kot so koši za odpadke, posode za shranjevanje živil, stojala za perilo, kopalniške dodatke… Odlikuje jih izviren dizajn, odlični materiali in uporabnost.

Kontakt

Informacije

RUBICO TRADE d.o.o.

SMREKARJEVA ULICA 1

CELJE,  3000

Pridobite navodila

Delovni čas

Ponedeljek 08:00 - 16:00

Torek 08:00 - 16:00

Sreda 08:00 - 16:00

Četrtek 08:00 - 16:00

Petek 08:00 - 16:00

IBAN: SI56 0400 1004 9782 135

Pišite nam